GPeC Summit, 11-12-13 Mai, Bucuresti

Te asteapta 3 zile de continut premium de la cei mai buni specialisti romani si internationali - specialisti ale caror carti sunt best-selling pe Amazon sau reprezinta companii cheie in e-commerce la nivel global: Neil Patel, Chris Goward, Craig Sullivan, Matthew Woodward, Ivan Mazour si Simo Ahava sunt doar primii din lista de speakeri pe care o pregatim!

GPeC Summit, 12-13 Mai, Workshopuri

12-13 Mai 2015. GPeC Summit – zilele 2 & 3 – Workshopuri. Crystal Palace Ballrooms, Bucuresti, Romania.

GPeC Summit iti aduce 2 zile de Workshopuri sustinute de unii dintre cei mai buni specialisti romani si internationali. Pe 12 si 13 Mai 2015 ai parte de Workshopuri in paralel, in doua sali diferite. Tu alegi la care vei participa – noi te sfatuim sa nu ratezi niciunul!

In plus, pentru prima oara la GPeC, Craig Sullivan – unul din cei mai cunoscuti experti la nivel mondial in optimizarea conversiilor – va sustine un workshop de 1 zi intreaga in urma caruia vei afla cum sa convertesti mai bine si sa vinzi mai mult!

Traineri cu ani grei de experienta in domeniu

In foarte scurt timp, vom publica lista completa a trainerilor, precum si temele abordate in cadrul Workshopurilor. Iti garantam ca toate workshopurile sunt esentiale pentru orice afacere online, iar daca adaugam faptul ca trainerii sunt adevarate autoritati in domeniile pe care le reprezinta, vei fi pus in fata unei decizii dificile atunci cand va trebui sa alegi workshopurile la care vrei sa participi.

Dar cum nimic nu e imposibil pe lumea asta, poti cumpara 2 bilete la GPeC Summit in asa fel incat tu si colegul tau sa fiti prezenti la toate workshopurile. ;)

Fii cu ochii pe noi in perioada urmatoare pentru ca urmeaza sa publicam agenda completa a GPeC Summit in foarte scurt timp!

In cadrul workshopurilor, vom aborda cele mai importante subiecte pentru orice afacere online – iata doar cateva din ele: Optimizarea Conversiilor; Web Analytics; Google Tag Manager, SEO & SEM; Personalization; Usability; Split Testing; Social Media; Loializarea Clientilor; E-Mail Marketing; Diferentiere & Value Proposition.

Te-ai convins?

Profita de oferta speciala valabila pana pe 4 Mai si platesti doar 207 EUR (TVA inclus) pentru toate cele 3 zile de eveniment. Inscrie-te acum la GPeC Summit 11-12-13 Mai 2015!