Competitia Magazinelor Online GPeC 2015

Inscrie-ti magazinul online la cea de a 10-a editie a Competitiei GPeC: 120+ criterii de jurizare, 20+ specialisti in juriu, 2 etape de evaluare, 2 sesiuni de discutii cu membrii juriului. Castigi servicii in valoare de minimum 2.800 EUR! Ce mai astepti?

Orice pachet ai alege, inscrierea in Competitia GPeC iti aduce beneficii de minimum 2.800 EUR!

Vezi in tabelul de mai jos serviciile pe care le primesti in functie de pachetul ales pentru inscrierea in Competitia Magazinelor Online GPeC 2015.

Dupa ce ai parcurs informatiile din tabel, citeste cu atentie ce inseamna fiecare beneficiu in parte si cu ce te ajuta concret in dezvoltarea afacerii tale. Vei vedea ca participarea la GPeC este o investitie cu ROI pozitiv!

 

Beneficiile Magazinelor Online inscrise la GPeC 2015
Valoarea serviciului pe piata Pachetul STANDARD Pachetul PREMIUM Pachetul PLATINUM
Audit profesionist (120+ criterii de evaluare; 20+ specialisti in juriu; 2 etape diferite de jurizare) 2.500 EUR

 

Acordarea Marcii de Incredere TRUSTED.ro (gratuit pentru 12 luni) 120 EUR

Acces la Intalnirile Consultative GPeC (2 sesiuni x aprox. 60 minute fiecare – discutii asupra rapoartelor de jurizare cu auditorii) 180 EUR

Participare la Festivitatea de Decernare a Premiilor Gala Premiilor eCommerce, editia a X-a (Noiembrie 2015) Inclusa in taxa de inscriere in Competitie 1 LOC GRATUIT 2 LOCURI GRATUITE 3 LOCURI GRATUITE
Participare la GPeC Summit 11-12-13 Mai 2015 (acces la toate cele 3 zile de eveniment: Conferinta, Expo, Workshopuri) 207 EUR/bilet 3-Day-Pass

 

2 BILETE GRATUITE 3 BILETE GRATUITE
Participare la GPeC Summit Noiembrie (Conferinta – 1 zi) 69 EUR/bilet

 

2 BILETE GRATUITE 3 BILETE GRATUITE
Discount 10% participare la Scoala de Vara de E-Commerce GPeC (Bran, Moeciu, 26-31 August 2015) 67,5 EUR

 

 

Implementare Commerce Sciences (Behavioral Marketing Tool – 1 luna/Growth Plan) 295 EUR

 

 

TAXA DE INSCRIERE IN COMPETITIA GPeC 2015 250 EUR+TVA 325 EUR+TVA 550 EUR+TVA
 1. Audit profesionist GPeC 2015 in valoare de 2.500 EUR

Magazinul tau online va fi evaluat prin cel mai complex set de criterii de jurizare (peste 120 de criterii esentiale pentru orice afacere online), GPeC fiind printre putinele competitii de e-commerce din lume cu un sistem de evaluare atat de riguros.

Este foarte adevarat ca in urma celor 8 luni de competitie, doar o parte din magazinele inscrise vor urca pe podiumul castigatorilor la Festivitatea de Premiere GPeC din luna noiembrie, DAR indiferent daca sunt desemnate castigatoare sau nu, la GPeC toate magazinele online participante in competitie primesc rapoartele de evaluare, beneficiind de un adevarat audit al propriei afaceri.

Un astfel de audit, facut de unii dintre cei mai buni specialisti in e-commerce – membrii in juriul GPeC – te-ar costa minimum 2.500 EUR daca nu te-ai inscrie in Competitia GPeC 2015!

 • 20+ specialisti in e-commerce analizeaza magazinele inscrise in Competitia GPeC 2015;
 • fiecare din cele 120+ criterii de jurizare este evaluat si notat;
 • pe langa notele acordate, membrii juriului ofera in raport si scurte explicatii / recomandari;
 • evaluarea se face in 2 etape, la momente diferite, pentru a observa evolutia magazinelor in timp;
 • primesti rapoartele de evaluare, precum si un benchmark al pozitiei tale fata de competitori;

Vei sti exact care sunt punctele forte si punctele slabe ale magazinului tau online, deci vei sti ce probleme ai si cum sa le remediezi, in asa fel incat sa vinzi mai mult!

 

 1. Magazin de Incredere, atestat de TRUSTED

Trusted.ro este Programul National pentru Certificarea Magazinelor Online, initiat de GPeC impreuna cu Legi-Internet.ro si Asociatia pentru Protectia Consumatorilor din Romania (APC Romania). In prezent, aproape 200 de magazine online respecta standardele Trusted, afisand pe site-urile lor sigla “Magazin de Incredere Trusted.ro”.

Standardele Trusted sunt obligatii legale conform directivelor europene in vigoare, dar si bune practici in e-commerce – general valabile pentru magazinele online. Setul de standarde Trusted reprezinta criteriile de preselectie pentru inscrierea in Competitia GPeC 2015, criterii pe care toate magazinele online trebuie sa le indeplineasca.

 • Magazinele online care isi doresc sa participe in Competitia GPeC 2015 vor fi auditate din punct de vedere al indeplinirii criteriilor de preselectie. Te ajutam sa intrunesti fiecare standard ca sa fii la zi cu principalele norme legislative (vei sti exact ce iti cere legea si ce trebuie sa faci ca sa nu primesti amenzi usturatoare);
 • In plus, odata cu indeplinirea criteriilor de preselectie, iti acordam gratuit pentru 12 luni Marca “Magazin de Incredere Trusted.ro” ca sa iti cresti reputatia si credibilitatea in fata consumatorilor (economisesti 120 EUR + TVA – costul acordarii Marcii daca nu te-ai inscrie la GPeC).

 

 1. Intalnirile Consultative GPeC – consultanta avizata de la specialisti pentru magazinul tau online

GPeC este mai mult decat o competitie! GPeC te ajuta sa iti optimizezi magazinul in timp real!

Pe langa scurtele explicatii si comentarii oferite de membrii juriului in cele doua rapoarte de evaluare, magazinele online inscrise in Competitia GPeC 2015 au ocazia sa discute asupra rapoartelor de audit cu juratii specialisti care le-au analizat.

 • In urma fiecarei etape de jurizare, au loc Intalnirile Consultative GPeC in cadrul carora magazinele se pot intalni fata in fata cu juratii pentru a discuta pe marginea raportului de audit, primind explicatii pentru punctajele acordate si recomandari despre cum sa isi imbunatateasca afacerea;
 • Fiecare magazin online va avea la dispozitie aprox. 60 minute de dialog cu specialistii din juriu, timp in care poate adresa si intrebari suplimentare (pe langa cele strict referitoare la raportul de evaluare) – pe scurt, primeste consultanta avizata;
 • Magazinele care nu pot participa fizic la Intalnirile Consultative GPeC, au posibilitatea de a adresa intrebarile lor prin e-mail direct catre juratii care le-au evaluat site-ul.

Nota: desi facem tot posibilul pentru a reuni cei peste 20 de jurati GPeC in aceeasi zi la Intalnirile Consultative GPeC, ne este extrem de dificil sa ne coordonam cu agenda tuturor. De aceea, exista posibilitatea ca unii jurati sa nu poata participa fizic la intalniri, DAR toti vor raspunde pe e-mail sau prin Skype la intrebarile si nelamuririle adresate de magazinele online.

Potrivit feedback-ului participantilor de la editiile trecute, Intalnirile Consultative GPeC sunt extrem de utile pentru orice magazin online si nu trebuie ratate pentru ca rar ai ocazia sa stai de vorba fata in fata cu specialistii – oameni cu o vasta experienta in e-commerce care te pot ajuta oferindu-ti idei, sfaturi, consultanta despre ce sa faci pentru a vinde mai mult.

 

 1. Participare la cea de a X-a editie a Galei Premiilor eCommerce

Toate magazinele online* inscrise in Competitia GPeC 2015 au acces la cea de a X-a editie a Festivitatii de Decernare a Premiilor in Comertul Electronic Romanesc – Gala Premiilor eCommerce (Noiembrie 2015).

 • afli daca magazinul tau online este unul din castigatorii Competitiei;
 • te intalnesti si faci networking cu elita comertului online romanesc;
 • afli principalele cifre de piata pentru anul in curs si tendintele pentru 2016;
 • stii cine sunt Castigatorii Anului in Comertul Electronic, care sunt segmentele de piata cu cele mai mari cresteri si cele cu potential de dezvoltare;
 • participi la un adevarat show, intr-o atmosfera memorabila care marcheaza primii 10 ani de Gala Premiilor eCommerce in Romania.

*Numarul de locuri gratuite acordat reprezentantilor magazinelor online difera in functie de pachetul ales la inscrierea in competitie.

 

 1. Acces la GPeC Summit*, 11-12-13 Mai 2015 – Cel mai Important Eveniment de E-Commerce din Romania

Pe 11-12-13 Mai 2015 iti aducem GPeC Summit – evenimentul de comert electronic cu unii dintre cei mai buni speakeri din toate colturile lumii, evenimentul care iti ofera infinite posibilitati de networking, multiple oportunitati de afaceri, schimb de experienta si, mai ales, continut premium.

 • Ai parte de 3 zile exceptionale de content relevant si direct aplicabil pe afacerea ta de la unii dintre cei mai cunoscuti specialisti la nivel mondial: Neil Patel, Chris GowardCraig Sullivan, Matthew Woodward, Ivan Mazour si Simo Ahava;
 • Te asteapta 1 zi de Conferinta (plina de keynote-uri si panel-uri de dezbatere), 2 zile de Workshopuri tematice, axate pe subiectele HOT pentru afacerea ta & modulul de Investment in E-Commerce in cadrul caruia te vei intalni cu investitori renumiti, daca ai nevoie de investitie sau vrei sa iti vinzi afacerea;
 • Stii tot ce conteaza: Cifre de Piata, Marketing Online, Tendinte si Evolutii, Optimizarea Conversiilor, SEO, SEM, Usability, Web Analytics, Curierat, Management, Investitii, Studii de Caz etc.;
 • Discuti si stabilesti parteneriate cu principalii furnizori de solutii si servicii in cadrul GPeC E-Commerce Expo;
 • Faci networking cu elita comertului electronic, intr-un cadru informal, la GPeC E-Commerce Party;
 • Te intalnesti si stabilesti contacte cu reprezentantii celor mai importante companii – de la magazinele online consacrate, la marii retaileri offline care isi extind afacerea in online;
 • 700+ participanti asteptati in cele 3 zile de eveniment: CEO’s, Marketing Managers, Product & Brand Managers, PR Executives, Web Developers, IT Managers, Sales Managers.

*Doar pentru pachetele PREMIUM si PLATINUM

 

 1. Acces la GPeC Summit*, Noiembrie 2015

Inainte de desemnarea Castigatorilor Anului in Comertul Electronic Romanesc din cadrul celei de a 10-a editii a Galei Premiilor eCommerce, ne vedem la editia de toamna a GPeC Summit (Noiembrie 2015, Bucuresti, Romania) – 1 zi intreaga de Conferinta in care analizam evolutia comertului electronic pentru anul in curs, punctand trendurile si tendintele de dezvoltare pentru 2016.

Asa cum am promis, sarbatorim 10 ani de GPeC cu speakeri de nota 20, deci pregateste-te sa te intalnesti cu specialisti internationali pe care nu credeai ca ii vei vedea live in Romania! ;)

*Doar pentru pachetele PREMIUM si PLATINUM

 

 1. Discount 10% la Scoala de Vara de E-Commerce GPeC 2015**

Ajunsa la a 5-a editie anuala, Scoala de Vara de E-Commerce GPeC este singura serie de cursuri intensive de comert electronic din Romania. Editia de anul acesta se va desfasura in perioada 26-31 August, la aer curat de munte, in zona Bran-Moeciu si – ca de fiecare data – imbina continutul relevant din cadrul celor 12 workshopuri cu activitatile de team building si networking alaturi de cei mai frumosi oameni din online!

 • De dimineata pana la pranz, iti iei portia zilnica de steroizi in e-commerce! Te asteapta 12 workshopuri X 90 minute fiecare, adica 18 ore de cursuri de comert electronic, axate pe “tips & tricks” de la cei mai buni specialisti: Optimizarea Conversiilor, Usability, SEO, SEM, Analytics, Management, E-Commerce Tools, A/B Testing, Social Media, E-Mail Marketing etc. – pe toate le disecam timp de 5 zile pentru ca tu sa vinzi mai mult;
 • In fiecare zi dupa cursuri, ai ocazia sa discuti fata in fata cu trainerii, sa pui intrebari si sa le ceri sfaturi avizate pentru afacerea ta online;
 • Dupa-amiezile si serile sunt rezervate activitatilor de team building, povestilor si glumelor spumoase condimentate cu foc de tabara, vin fiert si acorduri de chitara.

**Discount-ul se aplica doar pentru pachetul PLATINUM

 

 1. Surpriza GPeC 2015: Commerce Sciences – tool-ul de Behavioral Marketing recomandat de Bryan Eisenberg**

Ca in fiecare an, aducem magazinelor online inscrise in Competitia GPeC tool-uri de ultima generatie, asa cum am facut de-a lungul timpului cu tehnologii precum: Eye-Tracking, Neuromarketing, A/B testing, Voice of Customer etc.

A sosit momentul pentru Behavioral Marketing, tool-ul care permite magazinelor online sa urmareasca comportamentul utilizatorilor si sa le raspunda in timp real cu continut personalizat, mesaje si oferte in functie de interesul lor din acel moment!

Tool-ul dezvoltat de Commerce Sciences este caracterizat de Bryan Eisenberg in cateva cuvinte astfel: “Smart marketers delivering one-to-one experience for each visitor see outstanding results. Commerce Sciences is a must-have for any site.”

Prin inscrierea in Competitia GPeC 2015, magazinele online care aleg pachetul PLATINUM beneficiaza de 1 luna gratuita Growth Plan in valoare de 310 USD! Este momentul ca magazinul tau online sa ofere experiente personalizate fiecarui client!

 

Gabriel Vasile SevenSinsGabriel Vasile, CEO SevenSins: “Garantez ca TOATE magazinele participante in competitia GPeC si-au imbunatatit calitatea serviciilor in urma jurizarii, inclusiv noi la SevenSins. Daca s-ar stradui zi de zi sa isi “tuneze” site-urile asa cum o fac in perioada Galei, atunci am vedea o dezvoltare accelerata a pietei.”

Mihai Patrascu EVOmagMihai Patrascu, CEO evoMAG: “In opinia mea, GPeC reprezinta cel mai mare si mai important eveniment de comert electronic din Romania, ce incurajeaza cresterea calitatii magazinelor online romanesti si, implicit, increderea clientilor in tranzactionarea platilor pe Internet. Evenimentul se adreseaza tuturor celor care vor sa se impuna in online prin servicii de calitate oferite consumatorilor, resposabilitate, incredere si creativitate. Ma simt onorat de fiecare data cand particip la GPeC si apreciez nespus de mult profesionalismul de care a dat dovada de fiecare data echipa organizatorica.”

 

IMPORTANT DE STIUT

 • Inscrierile magazinelor online in Competitia GPeC 2015 se fac completand corect si integral formularul de inscriere;
 • Termenul limita de inscriere este 27 Aprilie 2015, ora 23:59;
 • Taxa de inscriere in Competitia Magazinelor Online GPeC 2015 se va plati la cursul de schimb RON/EUR din ziua emiterii facturii fiscale;
 • Taxa se va achita integral la inscriere, in baza facturii transmise electronic la adresa de e-mail mentionata in formularul de inscriere. Ai grija sa completezi o adresa de e-mail valida si verificata frecvent pentru ca acolo vei primi atat factura, cat si toate noutatile despre actiunile GPeC 2015;
 • Este bine sa stii ca pana cand plata nu este confirmata, magazinul tau nu va fi auditat din punct de vedere al criteriilor de preselectie si nu vei fi acceptat ca participant in competitia GPeC 2015;
 • Valoarea taxei de inscriere nu este returnabila.

Mai stai pe ganduri?

Inscrie-ti magazinul online in Competitia GPeC si castigi servicii in valoare de minimum 2.800 EUR! Nu uita ca o poti face doar pana pe 27 Aprilie, ora 23:59. Investeste in afacerea ta!