Desfasurarea GPeC 2015 pe etape

Afla care sunt principalele evenimente din cadrul GPeC 2015 - editia de 10 ani si cand se desfasoara. Este bine sa ti le treci in calendar ca sa nu le ratezi!

Inscrierea magazinelor in competitia GPeC 2015

19 Martie – 27 Aprilie 2015

Este perioada in care iti poti inscrie magazinul online in Competitia GPeC 2015, editia de 10 ani. Tine cont ca acceptam in Competitie doar magazinele online care respecta legislatia in vigoare si bunele practici in comertul electronic, asadar trebuie sa intrunesti integral criteriile de preselectie.

Pe langa faptul ca te poti numara printre castigatorii celui mai important eveniment de e-commerce din Romania, castigi garantat un audit al magazinului tau in baza celui mai complex set de criterii de jurizare cu peste 120 de elemente de evaluare! Vezi ce avantaje majore iti aduce participarea la GPeC si inscrie-te in intervalul 19 Martie – 27 Aprilie (inclusiv). Atentie! NU prelungim perioada de inscrieri.

Afla mai multe

Prima etapa de jurizare

4 – 24 Iunie 2015

Timp de 3 saptamani, juriul GPeC (format din specialisti cu o vasta experienta in e-commerce) auditeaza magazinele online inscrise in Competitie, acordand note pentru fiecare criteriu de jurizare in parte si oferind scurte recomandari, unde este cazul. Toate magazinele participante in Competitia GPeC 2015 primesc rapoartele de evaluare pentru a avea o imagine cat mai clara asupra afacerii lor, indiferent daca vor fi sau nu desemnate castigatoare.

Afla mai multe

GPeC Summit, editia de primavara

11-12-13 Mai 2015

Timp de 3 zile, Bucurestiul redevine – sub egida GPeC – capitala comertului electronic romanesc si regional. Sarbatorim primii 10 ani de existenta cu speakeri de nota 20, invitatii nostri speciali de peste hotare fiind Neil Patel, Chris GowardCraig Sullivan, Matthew Woodward, Ivan Mazour si Simo Ahava – speakeri care nu mai au nevoie de nicio prezentare!

Te asteapta 1 zi intreaga de Conferinta, plina de keynote speeches si panel-uri de dezbatere pe cele mai “hot” topicuri de e-commerce, 2 zile de Workshopuri tematice, E-Commerce Expo cu principalii furnizori de servicii si solutii de comert electronic, E-Commerce Party, multiple oportunitati de afaceri si networking si, mai ales, content premium.

Afla mai multe

Intalnirile consultative GPeC – Round 1

29-30 Iunie 2015

Magazinele online inscrise in Competitia GPeC 2015 au ocazia sa se intalneasca fata in fata (sau prin Skype ori e-mail) cu membrii juriului GPeC pentru a discuta asupra raportului de jurizare rezultat in urma primei etape de evaluare. Vei afla unde si de ce ai fost depunctat si vei primi recomandari avizate despre cum sa remediezi problemele semnalate si, astfel, sa vinzi mai mult!

Intalnirile Consultative GPeC au rolul de a te ajuta in dezvoltarea afacerii, ele insemnand consultanta gratuita de la unii dintre cei mai buni specialisti. Te sfatuim sa nu le ratezi!

Afla mai multe

Aplicatii practice

30 Iunie – 14 Septembrie 2015

In toata aceasta perioada, magazinele online inscrise in Competitia GPeC 2015 au posibilitatea sa remedieze problemele semnalate de juriu in cadrul Intalnirilor Consultative GPeC si sa aplice recomandarile primite. Astfel, vor intra mai bine pregatite in etapa finala de jurizare dar, mai ales, isi imbunatatesc afacerea in timp real.

Afla mai multe

Scoala de Vara de E-Commerce GPeC 2015

26 – 31 August 2015

Te asteptam la a 5-a editie a Scolii de Vara de E-Commerce GPeC – singura serie de cursuri intensive de comert electronic din Romania. Petreci 5 zile la aer curat de munte, timp in care ai parte de 12 Workshopuri pe subiecte de maxim interes pentru afacerea ta online.

In plus, primesti consultanta gratuita de la cei mai buni specialisti fix pe business-ul tau, interactionezi amical cu trainerii si colegii participanti, faci networking si te distrezi alaturi de cei mai frumosi oameni din online. Mai stai pe ganduri?

Afla mai multe

Etapa finala de jurizare

13 Octombrie – 10 Noiembrie 2015

Dupa perioada de aplicatii practice in care ai putut sa remediezi problemele semnalate de juriu in urma primei etape de evaluare, este momentul sa fii reevaluat.

In etapa finala, juratii analizeaza din nou magazinele inscrise in Competitia GPeC 2015, urmarind evolutia lor in timp si notand fiecare criteriu in parte. In plus fata de prima etapa, fac comenzi de mystery shopping pentru a evalua calitatea serviciilor fiecarui magazin, iar la final punctajele lor decid laureatii celei de a 10-a editii a Galei Premiilor eCommerce. Tu te vei numara printre ei?

Afla mai multe

Intalnirile consultative GPeC – Round 2

16 – 17 Noiembrie 2015

In premiera in Competitia Magazinelor Online 2015, ai ocazia sa te intalnesti pentru a doua oara cu juriul GPeC. Vei obtine detalii si explicatii in urma etapei finale de evaluare, juratii urmarind evolutia ta in timp.

Consultanta gratuita oferita de specialisti este de neratat pentru magazinele online inscrise in concurs, deci pune-ti in calendar zilele de 2 si 3 Noiembrie 2015!

Afla mai multe

GPeC Summit, editia de toamna

24 Noiembrie 2015

Inainte de a 10-a editie a Galei Premiilor eCommerce – Festivitatea de Premiere in Comertul Electronic din Romania, te asteapta GPeC Summit, editia de toamna. Iti pregatim o editie speciala, cu speakeri pentru care ne vei ruga sa prelungim programul Conferintei! ;)

Afla mai multe

Gala Premiilor e-Commerce, editia a 10-a

24 Noiembrie 2015

Dupa 8 luni de eveniment, intregul proces GPeC 2015 se incheie cu desemnarea castigatorilor in Comertul Electronic Romanesc la cea de a 10-a editie anuala a Galei Premiilor eCommerce. Te asteapta o seara memorabila, presarata cu invitati speciali – un adevarat spectacol in cadrul caruia ne face o deosebita placere sa acordam Trofeele GPeC companiilor performante in comertul electronic.

Afla mai multe

NOTA: Facem tot posibilul sa respectam cu strictete datele din Calendarul GPeC 2015, dar ele pot suferi mici modificari din motive independente de noi. Daca acest lucru se va intampla, evident ca vom reactualiza informatiile in timp util si va vom tine la curent referitor la orice modificare.

Ce mai astepti?

Vezi ce avantaje majore ai si inscrie-ti magazinul online in Competitia GPeC 2015! Vei primi gratuit Marca Trusted.ro pentru 12 luni si ai acces la GPeC Summit unde te intalnesti cu cei mai tari speakeri internationali!